Segít a Szonár®

Kampányradar a gyors navigációhoz.

Ne tölts időt a statisztikázással és formázással,
kövesd a digitális kampányod eredményeit
a Szonár® látványos műszerfalán,
és legyél mindig naprakész!

kipróbálom

ügynökségeknek

 • Automatizált adatfeldolgozás
 • Integrált adatkezelés
 • Riportkészítés gombnyomásra
részletek

médiának

 • Átfogó teljesítménymérés
 • Könnyebb kampánymenedzsment
 • Sales támogatás
részletek

hirdetőknek

 • Felhasználóbarát felület
 • Megértést segítő vizualizáció
 • Transzparencia és mobilitás
részletek

integrálható rendszerek

ügynökségeknek

 • Automatizált adatfeldolgozás
 • Integrált adatkezelés
 • Riportkészítés gombnyomásra
részletek

Megoldásaink ügynökségeknek

Automatizált adatfeldolgozás

Vége a manuális adatfeldolgozásnak, nem kell többet időt pazarolni táblázatok exportálására, összevezetésére, formázásra. A különféle rendszerekből érkező adatok a beállított időpontokban automatikusan bekerülnek a kampányok adatbázisaiba. Igény esetén pedig a részletes adattáblák – forrásonkénti bontásban – bármikor lekérhetőek a rendszerből.

Integrált adatkezelés

Végre valamennyi kampányadat egyetlen műszerfalon kerül megjelenítésre, így könnyen áttekinthető és értelmezhető a kampány teljesítménye. A Szonár® nem csak a legelterjedtebb adszervereket kezeli, mint a Gemius és az Adverticum, de feldolgozza a PPC rendszerekből (Google AdWords, Facebook, Etarget stb.), valamint a Google Analytics-ből származó adatokat is.

E-mail értesítő a kampány állásáról

Az adatok automatikus frissülését követően minden reggel értesítő érkezik a beállított kampányok legfontosabb teljesítmény-mutatóiról: az e-mail értesítőből azonnal látható a kampány eddigi összeredménye, valamint kiemelést kapnak az elmaradásban lévő, leállított vagy lejárt felületek.

Riportkészítés gombnyomásra

Nem kell többé órákat statisztikakészítéssel bajlódni: a Szonár® felületéről mindössze egyetlen gombnyomással generálható részletes riport. Az ebből következő munkaidő-megtakarításon túl a formázásban további időt is spórolhatunk: a statisztika Excel formátumban, a megrendelő egyedi, arculatos template-jében jelenik meg, sőt, a rendszerbe akár több egyedi template is feltölthető.

Közvetlen kapcsolat a hirdetővel

Egyszerűsödik a riportolás: a napi kampányadatok áttekintését és értelmezését követően egyetlen gombnyomással értesíthető az ügyfél. Az eredmények értelmezése üzenet formájában hozzáfűzhető a friss adatokhoz, így a grafikonos ábrázolás mellett a médiatervező vagy kampánymenedzser magyarázatai is segíthetik a megértést.

médiának

 • Átfogó teljesítménymérés
 • Könnyebb kampánymenedzsment
 • Sales támogatás
részletek

Megoldásaink a médiának

Könnyebb kampánymenedzsment

A letisztult műszerfal és a részletes adatvizualizáció megkönnyíti a kampányokban résztvevő felületek teljesítményének áttekintését, és segít felismerni a szükséges beavatkozási pontokat. A rendszer célfüggvény mentén nyújt támpontot az aktuális alul- ill. felülteljesítésekről, akár teljes kampány nézetben, akár felületek szerinti bontásban.

Átfogó teljesítménymérés

Többé nem kérdés az egyes oldalak teljesítménye. A portfólióba tartozó összes site teljesítménye külön mérhető, kampányszintű teljesítménye egyszerűen elemezhető, összehasonlítható, értékelhető.

Sales támogatás

Az értékesítéshez egyszerű, de látványos diagramokra van szükség. Többé nem kell grafikonokat gyártani az adattáblákból, mert a Szonár® felületéről minden egyes grafikon képként lementhető.

E-mail értesítő a kampány állásáról

Az adatok automatikus frissülését követően minden reggel értesítő érkezik a beállított kampányok legfontosabb teljesítmény-mutatóiról: az e-mail értesítőből azonnal látható a kampány eddigi összeredménye, valamint kiemelést kapnak az elmaradásban lévő, leállított vagy lejárt felületek.

Egyszerű kapcsolattartás a hirdetőkkel

A kampányadatokhoz a kampánymenedzserek hozzáférést biztosíthatnak a hirdető partnereknek. Az adatok ellenőrzését követően, egy gombnyomással értesítés küldhető a hozzárendelt e-mail címekre. A kampánnyal kapcsolatos megjegyzések, például a jobb teljesítmény érdekében történt áthelyezésekkel, súlyozásokkal kapcsolatos visszajelzések, kommentár formájában csatolhatóak a friss kampányadatokhoz.

hirdetőknek

 • Felhasználóbarát felület
 • Megértést segítő vizualizáció
 • Transzparencia és mobilitás
részletek

Megoldásaink hirdetőknek

Felhasználóbarát felület

A Szonár® ügyfélfelületét úgy alakítottuk ki, hogy a grafikai műszerfal segítségével könnyen áttekinthető és értelmezhető legyen a kampány pillanatnyi állása. A letisztult dizájnnak köszönhetően külön oktatás nélkül is készség szinten használható a kezelőfelület.

Megértést segítő vizualizáció

A grafikai megjelenítésnek köszönhetően egyszerűbb a kampány teljesítményének értékelése, a grafikonok képként lementhetőek, de maga a felhasználói felület is alkalmas a kampányeredmények gyors prezentálására.

Azonnali hozzáférés

A Szonár® önkiszolgáló felületén a nap 24 órájában elérhetőek a kampányadatok és a részletes statisztika. Mobile eszközökre is optimalizált a felület, így tabletről vagy okostelefonról is bármikor ellenőrizhető a kampány állása.

Rólunk

Több mint egy évtizede vagyunk jelen a digitális médiapiacon, ezen időszak alatt számos piaci szereplővel volt alkalmunk együtt dolgozni: ügynökségekkel, kiadókkal és hirdetőkkel egyaránt. Közelről tapasztalhattuk és tapasztaljuk azokat a nehézségeket, amik a hatékony kampánymenedzsment útjában állnak, az állandó rohanást, az időhiányt és azt a frusztrációt, amit az egyre nagyobb és átláthatatlanabb adathalmazok időigényes kezelése és feldolgozása okoz.

A Szonár® rendszerét 2012 óta fejlesztjük, bár eleinte kizárólag a saját munkánkat szerettük volna megkönnyíteni az automatizálás révén. Ugyanakkor, a partnereinkkel folytatott beszélgetések nyomán, a kezdetektől látszott, hogy nem csak a saját kihívásainkra találtunk megoldást. A pozitív visszacsatolásoknak és az egyre növekvő érdeklődésnek köszönhetően úgy döntöttünk, elérhetővé tesszük a szolgáltatást mindenki számára, aki pénzt és időt szeretne spórolni a kampánymenedzsment munkában. A Szonár® használatával ráadásul nem csak a költség csökkenthető, de végre a kampánymenedzsment valódi feladatára, az optimalizálásra fókuszálhatnak a szakemberek.

Örömmel segítünk ebben!

A Szonár® csapata

Kipróbálom!

Amennyiben szeretné kipróbálni rendszerünket, vegye fel velünk a kapcsolatot.

Amennyiben szeretné kipróbálni rendszerünket, írjon nekünk, és hamarosan keresni fogjuk Önt.

Köszönjük, hamarosan felvesszük Önnel a kapcsolatot.